Bel direct: 06 - 49117936

Inzethor basic

De inzethor Basic is zeer gemakkelijk in uw raamopening te klemmen. De inzethor Basic, met haar strakke uitvoering en netjes gemonteerd zonder schroeven, verfraaid uw raaamkozijnen. De inzethor is leverbaar in verschillende kleuren en maten en is bij allerlei soorten kozijnen te gebruiken.

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke hor het beste bij u past en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Interesse in inzethor Basic? Zonwering Twente denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag met onze mobiele showroom bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

David Bakker

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend. Let op, wegens grote drukte kan het zijn dat u niet binnen 48 uur word teruggebeld. Vul het contactformulier in voor een snellere reactie.

Wij komen bij u langs in Enschede, Losser, Lonneker, Boekelo, Haaksbergen, Hengelo, Glanerbrug, Beckum, Usselo, Overijssel, Delden, Borne, Oldenzaal, Overdinkel, De Lutte, Rossum, Weerselo, Almelo en Gronau.