Bel direct: 06 - 49117936

Raamplissé

raamplisse-voorzetDe Raamplissé is een zeer stijlvol insectenwerend product waarbij het uitzicht naar buiten toe wordt bewaard. Vanwege de goede kwaliteit van het frame en het gaas hebben insecten geen schijn van kans.  De raamplissé is (bijna) geruisloos en zeer gemakkelijk te openen en te sluiten en tevens door haar montageclips makkelijk te verwijderen en terug te zetten in het raam. De raamplissé wordt altijd geleverd met een horizontale bediening.
De raamplissé is toepasbaar voor draairamen naar binnen, draairamen naar buiten, draaikiepramen, dakramen en schuifdeuren.

Bekijk de folder

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke plissé het beste bij u past en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Interesse in een raamplissé? Zonwering Twente denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag met onze mobiele showroom bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

David Bakker

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend. Let op, wegens grote drukte kan het zijn dat u niet binnen 48 uur word teruggebeld. Vul het contactformulier in voor een snellere reactie.

Wij komen bij u langs in Enschede, Losser, Lonneker, Boekelo, Haaksbergen, Hengelo, Glanerbrug, Beckum, Usselo, Overijssel, Delden, Borne, Oldenzaal, Overdinkel, De Lutte, Rossum, Weerselo, Almelo en Gronau.