Bel direct: 06 - 49117936

Rolhordeur Super

Insecten buiten houden? De stijlvolle Rolhordeur Super past in elk interieur en is geschikt voor zowel de draaideur als de schuifpui. De Rolhordeur Super heeft een ronde vormgeving en is tot in de kleinste details mooi afgewerkt. Naast de vormgeving is hij ook functioneel en prettig in gebruik. Hij wordt geleverd met een magneetsluiting en is hierdoor gemakkelijk te bedienen.

De Rolhordeur Super is te bestellen in diverse kleuren, zie hieronder de mogelijkheden. Tegen een meerprijs kunt u uw rolhodeur in elk andere RALkleur bestellen. Door de constructie en vormgeving heeft u (vrijwel) geen last van resonantie.

De Rolhordeur Super is geschikt voor deuropeningen tot 130 cm, heeft u een grotere deuropening? Kijk dan naar onze andere mogelijkheden voor rolhordeuren.

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke roldeur het beste bij u past en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Interesse in een Roldeur Super? Zonwering Twente denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag met onze mobiele showroom bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

David Bakker

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend. Let op, wegens grote drukte kan het zijn dat u niet binnen 48 uur word teruggebeld. Vul het contactformulier in voor een snellere reactie.

Wij komen bij u langs in Enschede, Losser, Lonneker, Boekelo, Haaksbergen, Hengelo, Glanerbrug, Beckum, Usselo, Overijssel, Delden, Borne, Oldenzaal, Overdinkel, De Lutte, Rossum, Weerselo, Almelo en Gronau.