Bel direct: 06 - 49117936

Rolluik Popular Limited Edition

Het rolluik Popular Limited Edition is afkomstig uit de Rainbow collectie en heeft een aantal extra’s ten opzichte van Rolluik Lamel Alukon Populair.

In deze Popular Limited Edition zijn de rolluiken uitgerust met een extra stabiele extrusiekast en geleiders met borstel. Daarnaast kunt u kiezen uit speciale stargrey of antracietgrijze structuurlak en uit drie verschillende kleuren lamellen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de bediening van de rolluiken; zowel handmatig (door middel van band, koord, straaldraad of een slingerstang) als elektrisch (evt. met tijdschakelaar, sleutelschakelaar of een afstandsbediening)

Lamelkleuren van de Rolluik Popular Limited Edition

De lamellen van de Limited Edition Populair zijn leverbaar in de volgende kleuren:

  • Naturel 325
  • Antractie grijs 319
  • Aluminium grau 326

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke rolluiken het beste bij u passen en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Interesse in Rolluik PopularLimited Edition? Zonwering Twente denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag met onze mobiele showroom bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

David Bakker

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend. Let op, wegens grote drukte kan het zijn dat u niet binnen 48 uur word teruggebeld. Vul het contactformulier in voor een snellere reactie.

Wij komen bij u langs in Enschede, Losser, Lonneker, Boekelo, Haaksbergen, Hengelo, Glanerbrug, Beckum, Usselo, Overijssel, Delden, Borne, Oldenzaal, Overdinkel, De Lutte, Rossum, Weerselo, Almelo en Gronau.