Bel direct: 06 - 49117936

Screen polyester 75 en 85

Screen polyester 75 en 85 is leverbaar in de kleuren grijs-wit (4021), crème (4002), zand-crème (4003) en grijs-crème (4010). Voor de bediening hebt u de keuze tussen een bandopwinder (binnen), bandopwinder (buiten), koordopwinder (binnen), bandwindwerk (binnen), oogwindwerk (buiten) en koordwindwerk (binnen). Maar u kunt ook kiezen voor een elektrische bediening, met een schakelaar of zelfs een handzender om vanuit uw stoel de screens te bedienen. Daarnaast heeft u ook voor de omkasting keuze uit verschillende kleuren. Voor een exacte prijs kunt u een offerte op maat aanvragen.

Foto’s

Bekijk enkele voorbeelden op de screens voorbeelden pagina.

Bestellen

U kunt deze screen bestellen middels ons contactformulier. Langskomen of bellen mag natuurlijk ook altijd, bekijk daarvoor onze contactgegevens.

Offerte op maat

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Zo zijn er tal van mogelijkheden om uw screen volledig naar uw eigen wensen te laten ontwikkelen. Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken wij met u de wensen en maken wij voor u een offerte op maat.

David Bakker

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend. Let op, wegens grote drukte kan het zijn dat u niet binnen 48 uur word teruggebeld. Vul het contactformulier in voor een snellere reactie.

Wij komen bij u langs in Enschede, Losser, Lonneker, Boekelo, Haaksbergen, Hengelo, Glanerbrug, Beckum, Usselo, Overijssel, Delden, Borne, Oldenzaal, Overdinkel, De Lutte, Rossum, Weerselo, Almelo en Gronau.