Bel direct: 06 - 49117936

Screen type 75, 85 en 95

Screen, uit de Rainbow Collection, is een  verticale vlakhangende zonwering gemaakt op Nederlandse bodem. Het screen is goed bestand tegen wind en zeer geschikt voor de momenten dat u niet thuis bent. Ook wanneer u wel thuis bent is het screen goed te gebruiken. Door de structuur van het doek is er goed zicht van binnen naar buiten maar juist weinig inkijk van buiten naar binnen!

Er zijn veel diverse mogelijkheden in vormgeving en bediening van de Screens. Voor zowel de binnen- als buiten bediening heeft u ook diverse keuzemogelijkheden. De omkasting van de Screen is standaard van geanodiseerde aluminium. U heeft echter ook keuze uit elk andere gewenste RAL-kleur (tegen een meerpijs).

Het scherm bestaat uit een supersterk glasvezeldoek dat niet alleen bestand is tegen de weersinvloeden maar ook vochtbestendig is. Het stoot vet en vuil af en blijft schimmel- en rotvrij. Voor het doek heeft u keuze uit ruim 40 kleuren.

Kenmerken Screens type 75, 85 en 95

Breedte
60 t/m 340 cm
(bij koppeluitvoering grotere breedtes mogelijk)

Hoogte
30 t/m 340 cm

Bedieningsmogelijkheden
– Handmatig, diverse mogelijkheden
– Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Kleuren omkasting screens
– Zilver geanodiseerd
– Diverse RAL kleuren

Kleuren doek screens
– Keuze uit ruim 40 kleuren

Gebaseerd op de  breedte en/of hoogte wordt de keuze gemaakt voor bakmaat  75, 85 of 95 gemaakt. 

Interesse in een Screen type 75, 85 en 95?

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke Screens het beste bij u passen en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag met onze mobiele showroom bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

David Bakker

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend. Let op, wegens grote drukte kan het zijn dat u niet binnen 48 uur word teruggebeld. Vul het contactformulier in voor een snellere reactie.

Wij komen bij u langs in Enschede, Losser, Lonneker, Boekelo, Haaksbergen, Hengelo, Glanerbrug, Beckum, Usselo, Overijssel, Delden, Borne, Oldenzaal, Overdinkel, De Lutte, Rossum, Weerselo, Almelo en Gronau.