Bel direct: 06 - 49117936

Uitvalscherm 50/80

Het uitvalscherm 50/80 is een open model van de Rainbow Collection en een traditioneel Nederlands zonnescherm. U maakt uw uitvalscherm uniek door zelf keuzes te maken voor het design en de bediening. Zie hieronder de mogelijkheden.

Het uitvalscherm kan worden geleverd met handmatige bediening als ook met elektrische bediening. Het doek is te verkrijgen in diverse kleuren, en de omkasting is te leveren in zowel een geanodiseerde aluminium uitvoering als in de roomwit gemoffelde uitvoering te verkrijgen. Tegen een meerprijs kunt u het scherm in elke gewenste RALkleur laten moffelen.

Kenmerken Uitvalscherm – 50/80

De breedte van het uitvalscherm 50/80
150 t/m 400 cm
(Wanneer er sprake is van een koppeluitvoering kan de breedte worden vergroot)

Uitval afmetingen van het uitvalscherm 50/80
100 cm, 115 cm en 130 cm

De bedieningsmogelijkheden
– Handmatig (diverse opties zijn hierbij mogelijk)
– Elektrisch met schakelaar of handzender

Kleur omkasting en armen uitvalscherm 50/80
– Geanodiseerd aluminium
– Roomwit RAL 9001 l
– Elke gewenste RAL kleur tegen een meerprijs

Volant keuze
– Met rechte volant
– met gesculpte volant
– zonder volant

Keuze uit de volgende kleuren
– Diverse kleuren mogelijk.

 

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke uitvalschermen het beste bij u passen en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Interesse in Uitvalscherm 50/80? Zonwering Twente denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag met onze mobiele showroom bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

David Bakker

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend. Let op, wegens grote drukte kan het zijn dat u niet binnen 48 uur word teruggebeld. Vul het contactformulier in voor een snellere reactie.

Wij komen bij u langs in Enschede, Losser, Lonneker, Boekelo, Haaksbergen, Hengelo, Glanerbrug, Beckum, Usselo, Overijssel, Delden, Borne, Oldenzaal, Overdinkel, De Lutte, Rossum, Weerselo, Almelo en Gronau.