Knikarmscherm Corfu 3-buis cassette

De Corfu is een Nederlands zonweringsproduct met een goede verhouding tussen kwaliteit, betaalbaarheid en functionaliteit. Het unieke aan de  zelfdragende cassette Corfu uit de Rainbow Collection is, dat er geen schroeven zichtbaar zijn vanwege de speciale afdekkappen en dat het een maximale uitval van 3,5 meter kan realiseren.

De Corfu 3-buis cassette, in geheel roomwit gemoffelde uitvoering, wordt standaard geleverd met elektromotor en schakelaar. Optioneel kunt u dit uitbreiden met een afstandsbediening en/of met een zon- en windautomaat. U kunt uit diverse doekkleuren kiezen en dankzij het materiaal van de doeken (100% geweven acryl) en de afwerking is het zonnescherm niet alleen bestand tegen de weersinvloeden maar is het ook vochtbestendig, stoot het vet en vuil af en blijft het schimmel- en rotvrij.

Kenmerken

Breedte 250 t/m 650 cm
Maximale uitval 200 cm, 250 cm, 300 cm en 350 cm
Bedieningsmogelijkheden Elektrisch met schakelaar of handzender
Omkasting en armen Wit ral 9010
Roomwit ral 9001
Star grey
Antraciet
Sparkling black
Volant Optioneel
Kleuren Bij de standaard uitvoering zijn diverse kleuren mogelijk, zie hieronder voor een overzicht. Bij maatwerk zijn alle kleuren beschikbaar uit de collecties van Citel, Swela en Dickson

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke knikarmschermen het beste bij u passen en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Interesse in de Corfu? Zonwering Twente denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.