Raamrolhor Super

De raamrolhor Super is een strak vormgegeven rolhor met goede functionaliteiten. De raamrolhor super is gemakkelijk in gebruik. De raamrolhor Super rolt geleidelijk en hiermee wordt ‘de irritante harde klap’ op het laatst voorkomen. Zij is ideaal voor dakramen of ramen waar veel windbelasting op staat.

Insecten maken geen schijn van kans met deze raamrolhor omdat de cassette helemaal afgesloten is, het gaas geseald is, er geen kleine kiertjes zijn en omdat het gaas altijd strak blijft zitten vanwege speciale geleiders.

Het is niet mogelijk om een raamhordeur-uitvoering te krijgen. Wanneer u op zoek bent naar een rolhor voor uw deur verwijzen wij u naar rolhordeur Super.

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke hor het beste bij u past en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Interesse in raamrolhor Super ? Zonwering Twente denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.