Rolluik Lamel Alukon Populair

De rolluiken die wij verkopen zijn opgebouwd uit lamellen die zo zijn behandeld (o.a. door de lak) dat zij weerbestendig zijn en geen onderhoud nodig hebben. De bediening van rolluiken kan zowel handmatig als elektrisch met diverse mogelijkheden. Motorbediening die wij toepassen zijn van onder andere Brel en Somfy. Daarnaast is dit rolluik ook verkrijgbaar met Solar waardoor er niet meer in de muur of het kozijn geboord hoeft te worden.

Rolluiken zijn voor een groot gedeelte maatwerk. Daarom kunt u uw rolluiken aanpassen aan uw eigen smaak en type woning.

Kenmerken

Breedte 60 t/m 380 cm
(De Jumbo uitvoering kan reiken tot maar liefst 450 cm)
Hoogte 100 t/m 300 cm
(Type Jumbo t/m 350 cm)
Bedieningsmogelijkheden – Handmatig (band- of koorbediening, staaldraad of bandbediening d.m.v. een windwerk of een mono-commandobediening met slingerstang)
– Elektrisch (motorbediening met een schakelaar of handzender met afstandbediening)
– Solar / zonne-energie

Interesse in Rolluik Lamel Alukon Populair?

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke Rolluiken het beste bij u passen en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.