Screen type 85 en 95

Screen, uit de Rainbow Collection, is een  verticale vlakhangende zonwering gemaakt op Nederlandse bodem. Het screen is goed bestand tegen wind en zeer geschikt voor de momenten dat u niet thuis bent. Ook wanneer u wel thuis bent is het screen goed te gebruiken. Door de structuur van het doek is er goed zicht van binnen naar buiten maar juist weinig inkijk van buiten naar binnen!

Er zijn veel diverse mogelijkheden in vormgeving en bediening van de Screens. Voor zowel de binnen- als buiten bediening heeft u ook diverse keuzemogelijkheden. De omkasting van de Screen is standaard van geanodiseerde aluminium. U heeft echter ook keuze uit elk andere gewenste RAL-kleur (tegen een meerpijs).

Het scherm bestaat uit een supersterk glasvezeldoek dat niet alleen bestand is tegen de weersinvloeden maar ook vochtbestendig is. Het stoot vet en vuil af en blijft schimmel- en rotvrij. Voor het doek heeft u keuze uit ruim 40 kleuren.

Kenmerken

Breedte 60 t/m 340 cm
(bij koppeluitvoering grotere breedtes mogelijk)
Hoogte 30 t/m 340 cm
Gebaseerd op de breedte en/of hoogte wordt de keuze gemaakt voor bakmaat 85 of 95 gemaakt.
Bedieningsmogelijkheden – Handmatig, diverse mogelijkheden
– Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)
Kleuren omkasting – Zilver geanodiseerd
– Diverse RAL kleuren
Kleuren doek – Keuze uit ruim 40 kleuren

Interesse in een Screen type 85 en 95?

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke Screens het beste bij u passen en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.