Uitvalscherm Kreta

Het tijdloze uitvalscherm Kreta met windvaste armen uit de Rainbow Collection is een Hollands product.  De Kreta heeft een luxe, fraaie en ronde uitstraling vanwege haar volledig gesloten cassette-uitvoering. Het uitvalscherm kan geheel compact worden afgesloten in de kap waardoor het doek perfect wordt beschermd tegen alle weersomstandigheden.

De cassette Kreta wordt  geleverd in de geanodiseerd aluminium of in de geheel roomwit gemoffelde uitvoering. Standaard wordt de Kreta geleverd met een oogwindwerk dat gemakkelijk in gebruik is, maar u kunt ook kiezen voor het gemak van elektrische bediening.       De doeken zijn in diverse kleuren uit diverse collecties te verkrijgen. Dankzij het materiaal van de doeken (100% geweven acryl) en de afwerking is het zonnescherm niet alleen bestand tegen de weersinvloeden maar is het ook vochtbestendig, stoot het vet en vuil af en blijft het schimmel- en rotvrij.

Kenmerken

Breedte 150 t/m 500 cm
Afmetingen 100 cm, 115 cm en 130 cm
Bedieningsmogelijkheden – Handmatig (diverse opties zijn hierbij mogelijk)
– Elektrisch met schakelaar of handzender
Kleur omkasting en armen – Geanodiseerd aluminium
– Roomwit RAL 9001 |
Mogelijkheden volant – Met rechte volant
– Met geschulpte volant
– Zonder volant
Kleuren doek Diverse kleuren zijn mogelijk uit de collecties van Citel, Swela en Dickson

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke uitvalschermen het beste bij u passen en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Interesse in Uitvalscherm Kreta? Zonwering Twente denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.