Bel direct: 06 - 49117936

Horizontale jaloezieën

Wel het mooie uitzicht van buiten behouden, maar liever geen inkijk van buitenaf? Dan zijn de horizontale jaloezieën van Zonwering Twente zeker iets voor u!

De jaloezieën zijn te leveren in diverse kleuren en maten en de lamellen zijn te leveren in vier verschillende lamelbreedte-maten                               (16 mm, 25 mm, 50 mm en 70 mm),

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke jaloezieën het beste bij u passen en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Interesse in Horizontale jaloezieën? Zonwering Twente denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag met onze mobiele showroom bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

David Bakker

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend. Let op, wegens grote drukte kan het zijn dat u niet binnen 48 uur word teruggebeld. Vul het contactformulier in voor een snellere reactie.

Wij komen bij u langs in Enschede, Losser, Lonneker, Boekelo, Haaksbergen, Hengelo, Glanerbrug, Beckum, Usselo, Overijssel, Delden, Borne, Oldenzaal, Overdinkel, De Lutte, Rossum, Weerselo, Almelo en Gronau.