Bel direct: 06 - 49117936

Rolmaster Plissé hordeur

De Plisséhor voor deuren is zowel decoratief als praktisch! Het slijtvaste en windbestendige zwarte en geplisseerde horgaas houdt insecten buiten en is in lichte mate zonwerend. De hor wordt zo gemonteerd dat er een hindervrije doorloop is naar uw tuin en/of terras.

De Plisséhor is toepasbaar tot grote breedte- en hoogtematen. Omdat de plisséhor in en op het kozijn geplaatst kan worden is zij geschikt voor deuren met naar binnen of buiten draaiende deuren, dubbele openslaande deuren of schuifpuien.

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke plisséhor het beste bij u past en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Interesse in een plisséhor? Zonwering Twente denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag met onze mobiele showroom bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

David Bakker

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend. Let op, wegens grote drukte kan het zijn dat u niet binnen 48 uur word teruggebeld. Vul het contactformulier in voor een snellere reactie.

Wij komen bij u langs in Enschede, Losser, Lonneker, Boekelo, Haaksbergen, Hengelo, Glanerbrug, Beckum, Usselo, Overijssel, Delden, Borne, Oldenzaal, Overdinkel, De Lutte, Rossum, Weerselo, Almelo en Gronau.