Bel direct: 06 - 49117936

Rolluik Lamel Alukon Populair

De rolluiken die wij verkopen zijn opgebouwd uit lamellen die zo zijn behandeld (o.a. door de lak) dat zij weerbestendig zijn en geen onderhoud nodig hebben. De bediening van rolluiken kan zowel handmatig als elektrisch met diverse mogelijkheden. Motorbediening die wij toepassen zijn van onder andere Brel en Somfy. Daarnaast is dit rolluik ook verkrijgbaar met Solar waardoor er niet meer in de muur of het kozijn geboord hoeft te worden.

Rolluiken zijn voor een groot gedeelte maatwerk. Daarom kunt u uw rolluiken aanpassen aan uw eigen smaak en type woning.

Kenmerken Isolatie Rolluik Lamel Alukon Populair

De breedte van het rolluik lamel alukon populair
60 t/m 380 cm
(De Jumbo uitvoering kan reiken tot maar liefst 450 cm)

De hoogte van de rolluik lamel alukon populair
100 t/m 300 cm
(Type Jumbo t/m 350 cm)

Bedieningsmogelijkhedenr
– Handmatig (band- of koorbediening, staaldraad of bandbediening d.m.v. een windwerk of een        mono-commandobediening met slingerstang)
– Elektrisch (motorbediening met een schakelaar of handzender met afstandbediening)
– Solar / zonne-energie

Interesse in Rolluik Lamel Alukon Populair?

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke Rolluiken het beste bij u passen en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag met onze mobiele showroom bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

David Bakker

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend. Let op, wegens grote drukte kan het zijn dat u niet binnen 48 uur word teruggebeld. Vul het contactformulier in voor een snellere reactie.

Wij komen bij u langs in Enschede, Losser, Lonneker, Boekelo, Haaksbergen, Hengelo, Glanerbrug, Beckum, Usselo, Overijssel, Delden, Borne, Oldenzaal, Overdinkel, De Lutte, Rossum, Weerselo, Almelo en Gronau.