Bel direct: 06 - 49117936

Uitvalscherm Carré

Het uitvalscherm Carré uit de Rainbow Collection met windvaste armen is uniek vanwege het moderne uiterlijk in combinatie met de traditionele kwaliteit.

De Carré kan geleverd worden in diverse handmatige en elektrische bedieningen. De Carré uitvoering is een half gesloten model.               De omkasting kan worden geleverd in zowel de geanodiseerde aluminium uitvoering (standaard) als de roomwit gemoffelde uitvoering. De doeken zijn in diverse kleuren te verkrijgen.

De doeken zijn gemaakt van 100% geweven acryl, in combinatie met de afwerking is het uitvalscherm niet alleen bestand tegen de weersinvloeden maar is het ook vochtbestendig, stoot het vet en vuil af en blijft het schimmel- en rotvrij. Omdat het hier om een  half gesloten model gaat waardoor het doek in een gesloten kast zit is het nog beter beschermd.

Kenmerken Uitvalscherm – Carré

De breedte van het uitvalscherm Carré
– 100 t/m 500 cm
– (Wanneer er sprake is van een koppeluitvoering kan de breedte worden vergroot)

Uitval afmetingen van het uitvalscherm Carré
– 80 cm, 100 cm, 115 cm en 130 cm

De bedieningsmogelijkheden
– Handmatig (diverse opties zijn hierbij mogelijk)
– Elektrisch met schakelaar of handzender

Kleur omkasting en armen uitvalscherm Carré
– Geanodiseerd aluminium
– Roomwit RAL 9001 |
– Elke gewenste RAL kleur tegen een meerprijs

Mogelijkheden volant
– Met rechte volant
– Met geschulpte volant
– Zonder volant

Kleuren doek Carré
Diverse kleuren zijn mogelijk uit de collecties van Citel, Swela en Dickson

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke uitvalschermen het beste bij u passen en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Interesse in Uitvalscherm Carré? Zonwering Twente denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag met onze mobiele showroom bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

David Bakker

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend. Let op, wegens grote drukte kan het zijn dat u niet binnen 48 uur word teruggebeld. Vul het contactformulier in voor een snellere reactie.

Wij komen bij u langs in Enschede, Losser, Lonneker, Boekelo, Haaksbergen, Hengelo, Glanerbrug, Beckum, Usselo, Overijssel, Delden, Borne, Oldenzaal, Overdinkel, De Lutte, Rossum, Weerselo, Almelo en Gronau.