Bel direct: 06 - 49117936

Uitvalscherm Kreta

Het tijdloze uitvalscherm Kreta met windvaste armen uit de Rainbow Collection is een Hollands product.  De Kreta heeft een luxe, fraaie en ronde uitstraling vanwege haar volledig gesloten cassette-uitvoering. Het uitvalscherm kan geheel compact worden afgesloten in de kap waardoor het doek perfect wordt beschermd tegen alle weersomstandigheden.

De cassette Kreta wordt  geleverd in de geanodiseerd aluminium of in de geheel roomwit gemoffelde uitvoering. Standaard wordt de Kreta geleverd met een oogwindwerk dat gemakkelijk in gebruik is, maar u kunt ook kiezen voor het gemak van elektrische bediening.       De doeken zijn in diverse kleuren uit diverse collecties te verkrijgen. Dankzij het materiaal van de doeken (100% geweven acryl) en de afwerking is het zonnescherm niet alleen bestand tegen de weersinvloeden maar is het ook vochtbestendig, stoot het vet en vuil af en blijft het schimmel- en rotvrij.

Kenmerken Uitvalscherm – Kreta

De breedte van het uitvalscherm Kreta
150 t/m 500 cm

Uitval afmetingen van het uitvalscherm Kreta
100 cm, 115 cm en 130 cm

De bedieningsmogelijkheden van het uitvalscherm Kreta
– Handmatig (diverse opties zijn hierbij mogelijk)
– Elektrisch met schakelaar of handzender

Kleur omkasting en armen uitvalscherm Kreta
– Geanodiseerd aluminium
– Roomwit RAL 9001 |

Mogelijkheden volant
– Met rechte volant
– Met geschulpte volant
– Zonder volant

Kleuren doek Uitvalscherm Kreta
Diverse kleuren zijn mogelijk uit de collecties van Citel, Swela en Dickson

Zonwering Twente is erin gespecialiseerd om uit te zoeken welke uitvalschermen het beste bij u passen en deze vakkundig bij u thuis te monteren.

Interesse in Uitvalscherm Kreta? Zonwering Twente denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen of uw naam en telefoonnummer achterlaten bij  ‘bel mij terug’. Wij komen graag met onze mobiele showroom bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

David Bakker

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend. Let op, wegens grote drukte kan het zijn dat u niet binnen 48 uur word teruggebeld. Vul het contactformulier in voor een snellere reactie.

Wij komen bij u langs in Enschede, Losser, Lonneker, Boekelo, Haaksbergen, Hengelo, Glanerbrug, Beckum, Usselo, Overijssel, Delden, Borne, Oldenzaal, Overdinkel, De Lutte, Rossum, Weerselo, Almelo en Gronau.